tirsdag den 15. januar 2013

Miró på Mallorca


På det her tidspunkt at året kan man godt have brug for at få noget sol og varme. Jeg vil tænke drømmende tilbage på en skøn rejse til Mallorca sidste år. En smuk ø med det dejligste Miró museum. Det er virkelig et besøg værd, hvis du kommer på de kanter! 

2 kommentarer:

 1. Ih, du godeste, Nanette!
  Nu fik du sandelig sendt mig nogle ture ned ad memory lane. I 1980erne, da jeg boede en stor del af tiden i Paris og Provence, gæstede jeg næsten utallige gange Fondation Maeght i St Paul de Vence, hvor Mró jo er rigeligt og fornemt repræsenteret, og når vi var i Paris, slog vi også ofte vejen om ad UNESCOs bygning for at beundre hans Mur de soleil et Mur de la lune.
  Senere har jeg været et par gange i Barcelona og kan også varmt anbefale besøg på Fondation Miró lidt uden for byen.
  Tak for alle minderne. De gamle papirfotos er slæbt frem og bøgerne om Miró også. Han var en fantastisk kunstner, både når de gælder maleri og keramik.
  Måske har jeg givet dig lidt inspiration også?
  Mvh
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 2. Tak for din hilsen Jytte. Hvor er det dejligt at høre om dine oplevelser og tak for dine tip. Jeg ser frem til, at jeg en dag skal opleve Fondation Miró i Barcelona. Jeg var helt høj af begejstring, da jeg havde set museet på Mallorca. Jeg kigger også forbi din hjemmeside. De bedste hilsner fra Nanette

  SvarSlet